13.04.2013. Chomutov - Memoriál Jaroslava Jezbery XXVI. ročník

03.04.2013 10:52

Zpráva pro rodiče a plavce:

V sobotu 13. dubna 2013 pořádá Plavecký oddíl TJ Slávie Chomutov ve spolupráci se statutárním městem Chomutov "XXVI. ročník Memoriálu Jaroslava Jezbery". Místo konání v areálu Aquasvět v Chomutově, krytý plavecký bazén, 25 metrů, 8 drah, obrátkové stěny hladké, ruční časomíra.

Jedná se o jednodenní závody v plaveckém bazénu Aquasvět v Chomutově. Sraz všech plavců v sobotu 13. dubna nejpozději v 7:45 hod. na tribuně v prostoru bazénu (od 8:00 hod. zahájení rozplavání). Je potřeba dát dětem sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), oddílové tričko, kraťasy, mikinu a plaveckou čepičku, plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Spoluúčast plavců 0,- Kč (domácí soutěž). Ukončení závodů se předpokládá ve večerních hodinách. Bližší informace k závodu naleznete v propozicích.

Všichni NOMINOVANÍ plavci TJ Slavie Chomutov jsou PŘIJATI do všech startů (všichni plavci)

Seznam VŠECH PŘIJATÝCH plavců všech plaveckých oddílů ke stažení zde (rozlosování)

Na fotogalerie z Velké ceny Chomutova a Memoriálu Jaroslava Jezbery z předchozích let se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2012:

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2011:

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2010:

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2009: