01.12.2012. Marienberg (D) - 17. Mezinárodní Krušnohorský pohár

28.11.2012 17:02

Zpráva pro rodiče a plavce:
NUTNÉ - cestovní pas dítěte, kartu pojištěnce sebou !!!!! (možno i připojištění do zahraničí)

V sobotu 1. prosince 2012 pořádá plavecký oddíl Schwimmteam Erzgebirge Marienberg "17. Mezinárodní Krušnohorský pohár". Místo konání krytý plavecký bazén v areálu Aquamarienu v Marienbergu (Německo), 25m, 4 dráhy, obrátkové stěny hladké, automatické měření časů Omega.

Jedná se o celodenní zájezd s odjezdem v sobotu 1. prosince v 6:15 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), NOVÉ oddílové tričko, kraťasy, mikinu a plaveckou čepičku, obuv na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně (Eura), aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití v místním mokrém občerstvení. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 0,- Kč. Návrat v sobotu ve večernních hodinách. Pokud zavoláte kolem 18 hodiny bude vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je trenér Miroslav Volf, tel.: 420 724 103 594

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích

Seznam všech PŘIHLÁŠENÝCH plavců ke stažení zde

Seznam všech PŘIJATÝCH plavců ke stažení zde (všichni plavci přijati)

Výsledky závodů online můžete sledovat zde

Průběh závodu online můžete sledovat zde

 

Na fotogalerie z předchozích Mezinárodních Krušnohorských pohárů v Marienbergu se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

15 Mezinárodní Krušnohorský pohár 2010:                        14 Mezinárodní Krušnohorský pohár 2008: