02.04.2011. - Chomutov - Jarní cena nejmladšího žactva

28.03.2011 18:33

Zpráva pro rodiče a plavce


V sobotu dne 02.04.2011. pořádá Plavecký oddíl TJ Slávie Chomutov plavecké závody pro nejmenší - Jarní cenu nejmladšího žactva. Místo konání v Městských lázních v Chomutově, krytý plavecký bazén, 50 metrů, 8 drah, obrátkové stěny hladké.
 
Jedná se o celodenní závody v Městských lázních v Chomutově. Sraz všech plavců nejpozději v 7:45 hod. na tribuně v prostoru bazénu. Je potřeba dát dětem sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), oddílové tričko, tepláky, případně kraťasy, plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Spoluúčast plavců 0,- Kč (domácí závody). Ukončení závodů předpokládáme v pozdních odpoledních až večerních hodinách. Tribuna bude pro veřejnost otevřená, přijďte povzbudit své malé závodníky. Bližší informace k závodu naleznete v propozicích.

Seznam nominovaných a zárověň přijatých plavců TJ Slávie Chomutov ke stažení zde.

Na fotogalerie Chomutovské Jerní ceny nejmladšího žactva z předchozích let se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Fotogalerie z Jarní ceny nejmladšího žactva 2008:

Fotogalerie z Jarní ceny nejmladšího žactva 2009: 

Fotogalerie z Jarní ceny nejmladšího žactva 2010: