09.-10.06.2012 - Letní Pohár ČR 10ti letého žactva Plzeň Slovany

05.06.2012 11:11

Zpráva pro rodiče a plavce:

Týká se plavců: Filip Jezbera, Jakub Kindl, Martin Oharek, Karel Pěnkava, Eliška Dvořáková, Michaela Malinová, Alice Rychtrová, Kamila Slabihoudová, Ela Strašková

O víkendu 9. a 10. června 2012 pořádají plavecký oddíl Slávia VŠ Plzeň a Český svaz plaveckých sportů Letní Pohár ČR 10ti letého žactva pro oblast Čechy. Místo konání krytý Plavecký areál Plzeň - Slovany, 25m, 6 drah, obrátkové stěny hladké, ruční měření časů.

Jedná se o dvoudenní zájezd s odjezdem v sobotu 9. června v 9:00 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Odjezd autobusem společně s plavci na Letní Pohár ČR 11ti letého žactva do Domažlic.

Je potřeba dát dětem jídlo a pití na sobotní oběd, oblečení pro přespání na jednu noc, hygienické potřeby a KARTIČKU POJIŠTĚNCE. Oddílem TJ Slavie Chomutov je zajištěno ubytování, dále sobotní večeře a nedělní snídaně a oběd.

Dále je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), obuv vhodnou na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, NOVÉ oddílové tričko, kraťasy, mikinu, plaveckou čepičku. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na dva půldny (sobota odpoledne a neděle dopoledne). Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 0,- Kč (mistrovská soutěž hrazená oddílem). Návrat v neděli 10. června v odpoledních hodinách. Pokud zavoláte kolem 14 hodiny na telefonní číslo Markéta Šilhanová +420733 519151, bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je Markéta Šilhanová.

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích a doplňujících informacích

Seznam PŘIJATÝH plavců TJ Slavie Chomutov ke stažení zde, seznam všech přijatých plavců ke stažení zde

 

Na fotogalerie z Letního Poháru ČR 10ti letého žactva se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbu.