28.-29.04.2012. Chomutov - XXVIII. Velká cena Chomutova a XXV. Memoriál Jaroslava Jezbery

25.04.2012 07:38

Zpráva pro rodiče a plavce

V sobotu 28. dubna a v neděli 29. dubna 2012 pořádá Plavecký oddíl TJ Slávie Chomutov ve spolupráci s městem Chomutov XXVIII. ročník Velké ceny Chomutova a XXV. ročník Memoriálu Jaroslava Jezbery. Místo konání v Městských lázních v Chomutově, krytý plavecký bazén, 50 metrů, 8 drah, obrátkové stěny hladké, elektronická časomíra Omega.

Jedná se o dvoudenní závody v Městských lázních v Chomutově. Sraz všech plavců v sobotu 28. dubna i v neděli 29. dubna nejpozději v 7:15 hod. na tribuně v prostoru bazénu (od 7:30 hod. zahájení rozplavání). Je potřeba dát dětem sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), NOVÉ oddílové tričko, kraťasy, mikinu a plaveckou čepičku, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Spoluúčast plavců 0,- Kč (domácí závody). Ukončení závodů předpokládáme v sobotu 28. dubna ve večerních hodinách, v neděli 29. dubna kolem poledne. Tribuna bude pro veřejnost otevřená, přijďte povzbudit naše závodníky. Bližší informace k závodu naleznete v propozicích.

Seznam NOMINOVANÝCH a zároveň PŘIJATÝCH plavců TJ Slavie Chomutov ke stažení zde

Seznam všech PŘIJATÝCH plavců dle klubů ke stažení zde (všichni přihlášení plavci přijati ke všem startům)

Předběžné rozlosování ke stažení zde

Do závodu jsou přihlášeni všichni plavci TJ Slavie Chomutov:
Velká cena Chomutova ročníky narození 1999 a starší
Memoriál Jaroslav Jezbery ročníky narození 2000 - 2002

Na fotogalerie z Velké ceny Chomutova z předchozích let se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2011:

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2010:

Fotogalerie z Velké ceny Chomutova 2009: