29.01.2011. - Litoměřice - Litoměřický kalich - 13. ročník

10.01.2011 20:18

Zpráva pro rodiče a plavce

 
V sobotu dne 29.01.2011. pořádá Plavecký klub Litoměřice 13. ročník závodu "Litoměřický kalich". Místo konání krytý plavecký bazén Litoměřice, 25 metrů, 6 drah, obrátkové stěny hladké.
 

Jedná se o celodenní zájezd s odjezdem v 6:30 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Je potřeba dát dětem sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), oddílové tričko, tepláky, případně kraťasy, plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 200,- Kč (nemistrovská soutěž). Návrat v pozdních večerních hodinách. Pokud zavoláte kolem 18:00 hodin na číslo +420 724 103 594 (Miroslav Volf), bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je ing. Petr Neumann. Bližší informace k závodu naleznete v propozicích.

Seznam nominovaných plavců ke stažení zde.

Seznam přijatých plavců oddílu TJ Slávie Chomutov ke stažení zde.

Seznam všech přijatých závodníků dle oddílů a disciplín naleznete na stránkách plaveckého klubu Litoměřice zde. Způsob přijetí: přijaty 4 rozplavby do každé disciplíny a kategorie, po tomto základním omezení byli vyřazeni závodníci s jedním a z důvodu kapacity bazénu i s 2 starty. Celkový počet přijatých je 218 závodníků a 1029 startů.

Na fotografie z loňského Litoměřického kalichu se můžete podívat ve fotogaleri, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbu.

 

 
Článek ze závodů zde