16.-17.06.2012 - Letní mistrovství ČR mladšího žactva - Prostějov

12.06.2012 10:11

Zpráva pro rodiče a plavce:

Týká se plavců: Kristián Kolumber, Jan Beránek, Josef Valenta, Barbora Veselá a Markéta Jenčková

Výše uvedení plavci se zúčastní mimořádného pátečního tréninku od 10 do 11 hodin, oficiální omluvenku do školy obdrží na tréninku v průběhu tohoto týdne.

O víkendu 16. a 17. června 2012 pořádají plavecký oddíl TJ Prostějov a Český svaz plaveckých sportů Letní mistrovství ČR mladšího žactva. Místo konání krytý plavecký bazén v Prostějově, 25m, 6 drah, obrátkové stěny hladké, elektronické měření časů Omega.

Jedná se o třídenní zájezd s odjezdem v pátek 15. června ve 14:00 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Odjezd osobními automobily zajištěnými trenéry.

Je potřeba dát dětem jídlo a pití pouze na cestu (nekazící se potraviny), oblečení pro přespání na dvě noci, hygienické potřeby a KARTIČKU POJIŠTĚNCE. Oddílem TJ Slavie Chomutov je hrazeno veškeré ubytování, strava a doprava v plné výši.

Dále je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), obuv vhodnou na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, NOVÉ oddílové tričko, kraťasy, mikinu, plaveckou čepičku. Stravu (energetické tyčinky, ovoce, apod.) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na tři půldny (sobota dopoledne a odpoledne a neděle dopoledne). Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 0,- Kč (mistrovská soutěž hrazená oddílem). Návrat se předpokládá v neděli 17. června v pozdních odpoledních až večerních hodinách. Pokud zavoláte kolem 14 hodiny na telefonní číslo Markéta Šilhanová +420 733 519 151, bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je Markéta Šilhanová.

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích a doplňujících informacích

Seznam PŘIJATÝH plavců TJ Slavie Chomutov ke stažení zde, seznam všech přijatých plavců ke stažení zde

 

Na fotogalerie z Letního mistrovství ČR mladšího žactva 2011 v Kopřivnici se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jeho stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbu.