17.9.2011. Chomutov - Podkrušnohorské plavecké závody na padesátce - 8.ročník

09.09.2011 08:42

Zpráva pro rodiče a plavce:

V sobotu 17. září 2011 pořádají plavecké oddíly TJ Slavie Chomutov a TJ Baník Most Podkrušnohorské plavecké závody na padesátce - 8.ročník. Místo konání v Městských lázních v Chomutově. Krytý bazén 50m, 8 drah, hladké obrátkové stěny, ruční měření.

Jedná se o celodenní závod (2 půldny - dopolední a odpolední program) pořádané v Městských lázních v Chomutově. Sraz všech plavců oddílu TJ Slavie Chomutov nejpozději v 7:45 na tribuně v hale bazénu (od 8 hodin rozplavání). Je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), obuv vhodnou na bazén, oddílové tričko, tepláky, případně kraťasy, plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 0,- Kč (závody pořádané domácím oddílem). Ukončení závodů se předpokládá do 18 hodiny.

Kontakty: trenéři jednotlivých družstev, viz. https://slavie.cv-region.cz

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích

Automaticky jsou přihlášeni a přijati všichni plavci oddílu TJ Slavie Chomutov, neúčast plavce na závodech je nutné rodiči včas omluvit.

Na fotogalerii ze 6. ročníku Podkrušnohorských plaveckých závodů na padesátce z roku 2009 se můžete podívat zde, nebo níže v MiniAlbu: