19.-20.11.2011. Litoměřice - Oblastní přebor 12-ti letého a staršího žactva

10.11.2011 20:11

Zpráva pro rodiče a plavce:

O víkendu 19. a 20. listopadu pořádá Oblastní soutěžní komise severní Čechy a plavecký klub Litoměřice Oblastní přebor 12-ti letého a staršího žactva pro oblasti Ústecký a Liberecký kraj. Místo konání krytý plavecký bazén v Litoměřicích, 25m, 6 drah, obrátkové stěny hladké, poloautomatická časomíra PaC2K.

Jedná se o 2 jednodenní zájezdy s odjezdy v sobotu i v neděli v 6:30 hodin (sobota celodenní závod, neděle dopolední závod) od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), NOVÉ oddílové tričko a kraťasy, obuv na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) v sobotu pokud možno na celý den, v neděli na dopoledne. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 0,- Kč (mistrovská soutěž). Návrat v sobotu v pozdních večernních hodinách, v neděli v odpoledních. Pokud zavoláte trenérovi, bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je trenérka Markéta Šilhanová, tel.: +420 733 519 151.

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích

Seznam všech přijatých plavců ke stažení zde (všichni plavci TJ Slavie Chomutov jsou přijati do všech startů)

 

Na fotogalerie z předchozích oblastních přeborů se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Fotogalerie z letního oblastního přeboru 2011:                  Fotogalerie z letního oblastního přeboru 2010: