19.-20.5.2012. Jablonec n/N. - Oblastní přebor 12ti letého a staršího žactva

08.05.2012 20:32

Zpráva pro rodiče a plavce:

O víkendu 19. a 20. května 2012 pořádají Plavecký oddíl TJ Bižuterie Jablonec n/N. a Oblastní soutěžní komise severní Čechy Oblastní přebor 12ti letého a staršího žactva pro oblasti Ústecký a Liberecký kraj. Místo konání krytý plavecký bazén v Jablonci n/N., 25m, 8 drah, obrátkové stěny hladké, měření časů OMEGA.

Účast všech přijatých plavců je bezpodmínečně nutná, jelikož se jedná o jediné nominační závody pro blížící se Mistrovství ČR 12ti letých a starších plavců. Jedinou možnou omluvou je nemoc doložená písemně od lékaře.

Jedná se o třídenní zájezd s odjezdem JIŽ v pátek 18. května v 16 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. V pátek 18. května před odjezdem proběhne ještě od 14:30 plavecký trénink.

Je potřeba dát dětem jídlo a pití na páteční večeři a oblečení pro přespání na dvě noci. Oddílem TJ Slavie Chomutov je zajištěno ubytování v Domově mládeže Smetanka (5 min. chůze od bazénu), dále sobotní snídaně, oběd a večeře a nedělní snídaně. Nedělní oběd bude formou bufetu (McDonald apod.) při cestě, ten si budou hradit děti sami.

Dále je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), obuv vhodnou na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, NOVÉ oddílové tričko, kraťasy, mikinu, plaveckou čepičku. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 260,- Kč (mistrovská soutěž, příspěvek na ubytování). Návrat v neděli 20. května v pozdních odpoledních hodinách. Pokud zavoláte kolem 14 hodiny na telefonní čísla Miroslav Volf +420 724 103 594 nebo Markéta Šilhanová +420733 519151, bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je Markéta Šilhanová.

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích 

Seznam NOMINOVANÝCH plavců TJ Slavie Chomutov ke stažení zde

Všichni plavci jsou PŘIJATI do všech startů

 

Na fotogalerie z Oblastních přeborů z předchozích let se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Oblastní přebor 12ti letého a st. žactva jaro 2011:            Oblastní přebor 11ti letého a ml. žactva podzim 2010: