3.-4.12.2011. Prostějov - Zimní mistrovství ČR 12ti letého žactva

22.11.2011 09:32

Zpráva pro rodiče a plavce:

O víkendu 3. a 4. prosince 2011 pořádá oddíl plavání TJ Prostějov a Český svaz plaveckých sportů "Zimní mistrovství ČR 12ti letého žactva". Místo konání krytý plavecký bazén v Prostějově, bazén 25m, 6 plaveckých drah, obrátkové stěny hladké, elektronická časomíra OMEGA.

Jedná se o třídenní zájezd s odjezdem v pátek 2. prosince nejpozději v 15:00 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Je potřeba dát plavcům sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), NOVÉ oddílové tričko a kraťasy, obuv na bazén, dvoje plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Strava a ubytování je zajištěno pořadatelským oddílem. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Spoluúčast plavců 0,- Kč (mistrovská soutěž). Návrat v neděli 4. prosince v pozdních odpoledních hodinách. Vedoucím zájezdu je trenér Miroslav Volf. Doprava zajištěna osobním automobilem.

Bližší informace k závodu naleznete v propozicích, další informace naleznete     zde    . Oficiální plakát k MČR ke shlédnutí zde.

Seznam všech PŘIHLÁŠENÝCH plavců TJ Slavie Chomutov ke stažení zde

Seznam všech PŘIJATÝCH plavců ke stažení zde

 

Na fotogalerie z předchozích Mistrovství ČR se můžete podívat ve fotogalerii, kde máte i možnost jejich stažení, nebo se můžete podívat níže v MiniAlbech.

Letní MČR 12ti letého žactva v Kopřivnici:                                   Zimní pohár ČR 11ti letého žactva Beroun: