5.11.2011. - Louny - Lounský Pohár LUNA - 9. ročník

24.10.2011 19:26

Zpráva pro rodiče a plavce

V sobotu 5. listopadu pořádá Plavecká škola PROSEN Louny 9. ročník plaveckých závodů "Lounský Pohár LUNA". Místo konání krytý plavecký bazén 25m v Lounech, 6 drah, obrátkové stěny hladké. Závody jsou vypsány pro kategorie ročníků narození 2000 a starší.

Jedná se o celodenní zájezd s odjezdem v 7:00 hodin od Městských lázní v Chomutově (zadní vchod od Komerční banky). Sraz cca 10 minut před odjezdem. Je potřeba dát dětem sebou několikery plavky (na každý start + 2x rozplavání), oddílové tričko, tepláky, případně kraťasy, plavecké brýle, ručník či osušku, apod.. Stravu (lehce stravitelnou) a pití (nejlépe nesycené ovocné šťávy nebo energetické nápoje vhodné pro děti) pokud možno na celý den. Peněz dejte dětem přiměřeně, aby si případně mohli zakoupit něco k jídlu a pití. Jinak utrácí za zbytečnosti. Spoluúčast plavců 200,- Kč (nemistrovská soutěž). Návrat v pozdních večerních hodinách. Pokud zavoláte kolem 18:00 hodiny na čísla +420 724 103 594 (Miroslav Volf) nebo +420 733 519 151 (Markéta Šilhanová), bude Vám upřesněn čas příjezdu. Vedoucím zájezdu je Jaroslav Jezbera. Bližší informace k závodu naleznete v propozicích.

V loňském roce jsme se mezi oddíly umístili celkově na 1. místě a odvezli jsme si tak poprvé v historii domů velký putovní Lounský Pohár LUNA. Letos budeme jeho držení obhajovat a tak nám všichni držte palce ať se nám to podaří.

Seznam PŘIHLÁŠENÝCH plavců oddílu TJ Slavie Chomutov ke stažení zde
Seznam
PŘIJATÝCH plavců oddílu TJ Slavie Chomutov ke stažení zde

Na fotografie z loňského Lounského Poháru LUNA se můžete podívat zde, nebo níže v MiniAlbu.